“In overleg met de Lucht Verkeersleiding Nederland, hebben we een aantal onderhoudswerkzaamheden bij hen naar voren kunnen schuiven. Nu profiteren zij en wij optimaal van Blygolds ‘Jubileumactie-korting’.” 

Aan het woord is Sander Wierdsma van Kuijpers Installaties Utrecht B.V. Als relatie van Blygold ontving hij in de afgelopen maand de mailing over de Jubileumactie. “Ik had ‘m wel gelezen, maar er nog geen concrete invulling aan gegeven. Toen Blygold mij eraan herinnerde, bedankte ik hen voor de tip en ben ik meteen gaan bellen.” De Projectleider Maintenance van Kuijpers zegt erg tevreden te zijn met de kwaliteit die Blygold levert. “En dan is zo’n korting een leuk en attent extraatje.” Om hier gebruik van te maken, schoof hij – na overleg met het LVNL – een aantal onderhoudswerkzaamheden bij deze klant naar voren. “Het gaat hier om het reinigen en coaten van condensors,” zegt Wierdsma. “Deze stond op de planning, later dit voorjaar.”
Kuijpers en Blygold werken al jaren samen. Dat loopt van het reinigen en coaten van condensors, tot Legionella-preventie, desinfectie en Lab-onderzoek. “Ik stel hun cadeau bijzonder op prijs. Het stelt ons in staat om de korting door te zetten naar onze klanten, zodat zij ook profiteren van Blygold 40 jaar.”

Bel of mail
Vier 40 jaar Blygold met ons mee en profiteer van onze ‘Jubileumkorting’ door vóór 31 maart contact op te nemen met ons.
Bel of mail: 030 – 6344310 / info@blygold.nl