Veilig en gezond werken is van ons allemaal en kan niet genoeg aandacht krijgen. Daarop blijven Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland hameren tijdens de Bewust Veilig-dag. Eén dag per jaar waarop we met zijn allen aandacht besteden aan bewust veilig en gezond werken. Zodat iedereen aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis kan en straks gezond en fit met pensioen. 

Een geweldig initiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland, want een ongeluk kan in een klein hoekje zitten, maar de gevolgen kunnen enorm zijn. Elk ongeluk is er dan ook een te veel!

Dit willen wij te allen tijde voorkomen en daarom moet het bewustzijn continue gestimuleerd worden om hier waakzaam op te zijn. Op woensdag 30 maart staan we met vele bedrijven extra stil bij veilig en gezond werken tijdens de 6e editie van Veilig Bewust-dag en zullen wij voor al onze vestigingen een leerzame, maar ook leuke activiteit organiseren.

Wij kijken er naar uit om het veilig werken op een collectieve, leerzame maar ook leuke manier te benadrukken.

Voor meer informatie: www.bewustveilig.com