De verhuisdozen zijn uitgepakt, de plantenbakken geplaatst, maar nog belangrijker: de werkplaats is ingericht en operationeel! 

Eind vorige maand is Blygold Beilen verhuisd naar de Ossenbroeken 16a. De 14 medewerkers profiteren inmiddels maximaal van hun nieuwe kantoorpand. En de klanten? “Onze nieuwe locatie heeft voor iedereen grote voordelen, zeker ook voor onze relaties” aldus een trotse Jouke Annema, vestigingsleider.

Minder overlast
Na 10 jaar, was Blygold Beilen op haar vorige adres uit haar jasje gegroeid. “Waar we tegenaan liepen, was dat we bepaalde omvangrijke werkzaamheden niet meer op onze locatie konden uitvoeren”, vertelt Jouke. Dat euvel is met een nieuwe hal van 300 m2 (en een kantooroppervlak van 200 m2) definitief verholpen. “Grootste voordeel voor onze klanten is dat wij allerlei revisiewerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld aan motoren, ventilatoren en platenwisselaars nu hier kunnen uitvoeren, in plaats van bij de klant. Dat voorkomt veel overlast voor hen.”

Digitale tijdperk
De verhuizing luidt voor Blygold Beilen ook een nieuw tijdperk in. “We kiezen voor digitaal, in alles. Dat betekent dat vooral onze administratieve processen sneller, efficiënter en goedkoper gaan. Ook daar profiteren onze relaties van.” Hoewel een exacte datum voor een officiële opening vooralsnog onbekend is (lees: al het werk krijgt voorrang) verwacht Jouke later dit jaar alle relaties te verwelkomen met een hapje en een drankje. “Maar wie niet kan wachten, is nu ook van harte welkom: we schenken inmiddels ook nieuwe, heerlijke koffie!”

Nieuwe gegevens:
Het nieuwe adres: Blygold Beilen, Ossebroeken 16a, 9411 VR Beilen.
Het telefoonnummer is ongewijzigd: 0593 – 540698.