De hoogste kwaliteit en de beste bescherming: dat is waar de applicatiehal van Blygold voor staat. En waar dus ons team haar uiterste best voor doet. U als installateur, fabrikant of eindgebruiker profiteert hier maximaal van. Blygold en haar applicatiehal zijn al decennia lang onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Al jaren laten fabrikanten van klimaatinstallaties hun nieuwe condensors op grote schaal door Blygold coaten.

Blygolds’ eigen unieke PoluAl® coatings vormen al bijna 45 jaar de basis van ons bedrijf. Als marktleider in deze vorm van preventieve corrosiebescherming van warmtewisselaars zijn we inmiddels wereldwijd een begrip in de installatiebranche. Innovatie en kwaliteit kenmerken ons bedrijf en onze R&D afdeling is dagelijks bezig om de kwaliteit te verbeteren en nieuwe gepatenteerde producten te ontwikkelen.

In onze applicatiehal hebben we de beschikking over twee grote spuitcabines van 12 meter lang. Hier voeren techniek en specialisme de boventoon. Maar toch, met enkel een applicatiehal ben je er niet. De mensen erachter bepalen het succes. Het coaten van warmtewisselaars is vooral mensenwerk.

Ons team bestaat uit drie fulltime Application Engineers: Kris Nanhoe, Patrick van Kempen en Remco Uijttewaal. Stuk voor stuk specialisten met veel praktijkervaring en met oog voor detail. Er gaat geen warmtewisselaar de deur uit voordat deze door-en-door behandeld is, oftewel maximaal beschermd!
Onze Application Engineers zijn professionals die houden van hun werk.

Naast deze drie uitvoeringsspecialisten staan Angelique Blom en Che Chong Hau voor de Commerciële- en Operationele kant. Angelique is uw aanspreekpunt voor de coördinatie en afstemming van alle werkzaamheden in de applicatiehal, Che voor de commercie. Che werkt al ruim 15 jaar voor Blygold en is daarom voor velen geen onbekende in het veld.

Voor vragen en toepassingen kunt ons bereiken via 030 – 6344310 of door het sturen van een mail naar onze specialisten, dan maken we graag op korte termijn een afspraak met u!