Van 21 t/m 23 april vindt in Rotterdam de Maintenance Next plaats. Drie dagen lang staat Ahoy volledig in het teken van professionele onderhoudsoplossingen voor industriële installaties. Op zo’n podium ontbreekt ook Blygold vanzelfsprekend niet. “In de industrie draait alles om 24/7. Voor hen is professioneel onderhoud de sleutel tot succes, ’aldus Ted Meij, Algemeen directeur Blygold Nederland.

De vakbeurs Maintenance NEXT richt zich dit jaar op onderhoudsoplossingen voor nu en de toekomst. Daarbij wordt steeds meer duidelijk dat een integrale aanpak van onderhoud onmisbaar is. Eindgebruikers willen inzicht in de prestaties van installaties, maar er ook een maximale controle over hebben, op alle niveaus. Wat dit in de praktijk betekent, verschilt per installatie, maar ook per sector. Of dit nu in de maakindustrie, luchtvaart, maritiem, food, infra of procesindustrie is. Daarbij staan de marges de laatste jaren meer dan ooit onder druk, producten moeten met kortere time-to-market worden gemaakt. Betrouwbaarheid en veiligheid liggen onder een vergrootglas en de vraag naar producten varieert sterk.

Coating
Wat Blygold voor eindgebruikers in deze professionele markten uniek maakt, is haar specialisme op het gebied van coaten van condensors. ‘In de industrie wordt veel luchtkoeling toegepast. Daarbij ligt het gevaar van vervuiling en corrosie altijd op de loer,’ zegt Ted Meij. ‘Een kwaliteitscoating die de condensor beschermt en de levensduur van de installatie verlengt, maar ook de prestaties en de betrouwbaarheid bevordert, is precies waar professionele eindgebruikers naar op zoek zijn.’

CTR
Een ander specialisme dat op de Maintenance NEXT nadrukkelijk naar voren komt, is Blygold’s kennis, expertise en ervaring met Chemisch Technisch Reinigen (CTR). In tegenstelling tot vele andere bedrijven, is Blygold hierin al jaren gecertificeerd. ‘Daarbij is ons vizier gericht op specifieke, kleinere projecten. We doen alles, behalve het grote bulkwerk,’ zegt Ted Meij.

Bezoek ons op stand 4.209, voor gratis kaarten kijkt u hier.