Blygold staat op 2 september centraal in “Ondernemend Nederland”, het tv-programma voor ondernemers op RTL 7. Omdat deze uitzending dan in het teken staat van water en lucht, lag de keuze voor Blygold als gesprekspartner voor de hand.

Het item, waarmee het tv-programma op die dag start, toont een interview met directeur Ted Meij en gaat vooral over veilig water en gezonde lucht. En dus over o.a. preventie van Legionella en efficiënt onderhoud van luchtbehandelinginstallaties.

De opnamen voor deze thema-editie van “Ondernemend Nederland” vonden deze week plaats in Houten, onder een strak blauwe lucht. De uitzending is op zondagochtend 2 september te zien om 09.55 uur en wordt in die week van maandag tot/met vrijdag overdag in de programmering van RTL Z herhaald.
Het is niet de eerste keer dat Blygold de aandacht weet te trekken van de landelijke tv. Twee jaar geleden werd Ted Meij ook al eens geïnterviewd voor het programma RTL Transportwereld. Toen was het thema duurzaamheid en werd de aanschaf van diverse op groene aardgas rijdende VW Caddy Maxi’s onder de loep genomen.

http://www.ondernemendnederland.tv/