Blygold groeit, snel en fors. Daarom hebben we in de afgelopen maanden geïnvesteerd in ons wagenpark. We willen altijd bij u langskomen als dat nodig is: snel en uitgerust. Daarom werden er onlangs 14 nieuwe bedrijfswagens aangeschaft.  

De bereikbaarheid van onze medewerkers is voor u erg belangrijk. Dat weten we, daarom doen we er alles aan om deze te garanderen. Om deze reden rijden wij uitsluitend in betrouwbare, maar ook comfortabele en duurzame auto’s. Vorige maand werd ons wagenpark uitgebreid tot ca 65 auto’s (o.a. 45 bedrijfsauto’s) met de aanschaf van negen Ford Transit Custom en vijf Ford Transit Connect-wagens. Naast deze auto’s rijden onze vertegenwoordigers zoveel mogelijk in elektrische-, en hybride auto’s.

Nieuwe website!

Ook nieuw is onze website. Op 1 april 2019 (en dat is geen grap!) gaat deze live! De nieuwe website is opgebouwd in de nieuwe stijl van Blygold International. Met krachtige foto’s en korte teksten leggen we uit wat Blygold u te bieden heeft. Tegelijkertijd laten we zien hoe we werken, aan welke wet- en regelgeving we voldoen en geven we u tips waarmee u zelf aan de slag kunt gaan. Ook tonen wij u de breedte van onze dienstverlening en het besparingspotentiaal van uw installatie. Af en toe horen we namelijk klanten nog reageren in de trant van: “ik wist niet dat jullie dit ook deden”.

Op 1 april gaat onze nieuwe website de lucht in. We zijn benieuwd naar uw reacties!