Nieuwe website!
De nieuwe website van Blygold heeft een vergelijkbare feel & look als de huidige website van Blygold International, dus met veel beeld en met korte teksten die duidelijk uitleggen wat Blygold doet en waar het u als bezoeker van de website mee kan helpen. Daarbij passeren al onze diensten en producten de revue, van coatings tot reiniging en van totaal onderhoud naar inspectie en Legionellabeheer. “We tonen bewust de breedte van onze organisatie, omdat we nog steeds merken dat bedrijven ons uitsluitend van een of twee disciplines kennen, terwijl ze vaak op zoek zijn naar een totaalpartner voor reiniging en onderhoud van hun installaties”, aldus Ted Meij, directeur Blygold Nederland. In januari gaat de website live. Vanzelfsprekend krijgt u hiervan bericht en zijn we benieuwd naar uw mening hierover.

Nieuw ERP-systeem
De voordelen van een nieuw ERP-systeem laten zich raden: informatie is altijd en overal beschikbaar, een hogere betrouwbaarheid van data – dus minder fouten en minder dubbel werk – en lagere operationele kosten door meer efficiency. Maar wat merkt u daar nu van, als klant of leverancier? “Zowel rapportages als offertes gaan digitaal en dus sneller en nog vollediger,” vertelt Ted. “Op die manier win je tijd in je besluitvormingsproces en kom je tot nog beter afgewogen keuzes.” Een vergelijkbaar voordeel is de winst die dit nieuwe ERP-systeem genereert op de doorlooptijden van projecten. “Omdat alles nog strakker op elkaar is afgestemd en dus efficienter werkt.”

Upgraden LBK’s
Ook nieuw en verder verbetert is de technische ondersteuning die Blygold levert bij het upgraden van (oude)luchtbehandelingskasten. Daarbij gaat het om alle fasen: inspectie, plan van aanpak en uitvoering. Deze aanpak voert Blygold nu uit bij diverse vooraanstaande ziekenhuizen in Nederland. “We slagen erin om op deze manier de performance van de kast te maximaliseren. En dat voor een langere tijd.” Dit kun je realiseren door het verhogen van het koeltraject en het verlagen van het verwarmingstraject. “Maar ook door het plaatsen van direct aangedreven gelijkstroom ventilatoren of complete warmteterugwin-installaties. Vanzelfsprekend levert dit de klant een flinke energiebesparing op, als ook een behoorlijke co2-reductie.”

Wilt u kennismaken met onze verbeterde technische ondersteuning voor het upgraden van luchtbehandelingskasten? Bel of mail dan met Blygold en vraag naar Bas Naafs.