Investeren in het verminderen van het ziekteverzuim en het verhogen van de arbeidsproductiviteit loont. 
Dat bewijst ons Bespaarmodel Binnenmilieu. In dit rekenmodel ziet u exact welke onderhoudsmaatregelen aan uw klimaatinstallaties tot welke gevolgen leiden voor het ziekteverzuim en de arbeidsproductiviteit. Investeren en terugverdienen is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Dat de kwaliteit van het binnenmilieu effect heeft op het ziekteverzuim en de arbeidsproductiviteit is algemeen bekend. Maar hoe groot precies die effecten zijn en hoeveel ze het bedrijf kosten wist niemand. Tot voor kort dan, want op basis van een aantal kengetallen in een ISSO/SBR-publicatie over binnenmilieu, productiviteit en ziekteverzuim, ontwikkelde Blygold Lab dit unieke Bespaarmodel Binnenmilieu. Met dit rekenmodel laten wij u niet alleen zien wat het u kost als u nauwelijks onderhoud pleegt aan uw installaties, maar ook wat het u oplevert (lager ziekteverzuim, hogere arbeidsproductiviteit) als u investeert in jaarlijks onderhoud.

Tip
Vraag dit Bespaarmodel Binnenmilieu aan, meet zelf de kwaliteit van uw binnenmilieu af aan een aantal variabelen en overweeg te investeren in jaarlijks onderhoud. Het resultaat? Uw ziekteverzuim daalt, terwijl de arbeidsproductiviteit van uw medewerkers stijgt. Daarbij is het goed om te weten dat bij een gemiddeld bedrijf met 50 medewerkers, 1% minder ziekteverzuim een besparing oplevert van wel €25.000,– euro per jaar. Vergelijkbare cijfers zijn er op het gebied van arbeidsproductiviteit. Daarom: investeer in het onderhoud van uw klimaatinstallaties en profiteer van een lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Actie
Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij zijn graag bereid om samen met u, aan de hand van het model en een aantal variabelen, de kwaliteit van uw binnenmilieu vast te stellen. Het model toont vervolgens aan wat een investering in een beter binnenmilieu u kan opleveren. U kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken via: 030 – 63 44 310 / info@blygold.com