Wie nu nog niet zijn of haar bedrijfsprocessen heeft ingericht op duurzaamheid, mist volgens mij de boot. De overheid, maar ook het bedrijfsleven “gunt” haar opdrachten vooral aan hen die energiezuinig, milieuvriendelijk en met de juiste duurzame materialen  onderneemt. Wie bijvoorbeeld een lage CO-2 footprint heeft of juist hoog scoort op de CO2-Prestatieladder, heeft bij de uiteindelijke beslissing een duidelijk streepje voor.

Energieverbruik
Om goed op deze lijstjes te presteren, heeft u kansen te over. Begin met uw energieverbruik. Is deze laag? Kan het nog lager? Vaak hangt dit af van de conditie van uw installatie en dus van regelmatig onderhoud. Maar wat te doen met een oude installatie die veel energie verbruikt? Vervangen ? Denk dan eens aan de kosten voor logistiek, (de)montage en transport. Bovendien … is dit duurzaam? Als wij de mond vol hebben over hergebruik, waarom renoveren we onze luchtbehandelingskasten dan niet? Die kast kan nog jaren mee. En als je de cruciale onderdelen vervangt en moderniseert, reduceer je tevens je energieverbruik.

Blygold biedt u diverse mogelijkheden om (nog) duurzamer te ondernemen. Vanzelfsprekend, met behoud van kwaliteit en goed voor uw portemonnee.

Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs.