Ruim 130 bedrijven presenteren zich van 13 t/m 15 september op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. Daaronder vooral specialisten. Opvallend is het geringe aantal bedrijven dat klanten helpt met een totaaloplossing, zoals Blygold. Dit bedrijf zorgt voor een gezonde luchtkwaliteit en houdt klimaatinstallaties jarenlang in een optimale conditie. Ook door metingen, inspecties en analyses. Dit verzorgt Blygold LAB.

Dat Blygold LAB aanwezig is tijdens deze beurs, is geen primeur. Al vaker waren medewerkers van dit onafhankelijke onderzoekslaboratorium voor veilig (drink)water en gezonde luchtkwaliteit in Hardenberg van de partij. Maar het is wel de eerste keer dat Blygold LAB zo prominent vertegenwoordigd is. “Dat is best logisch,” aldus Matthijs Westerlaken, Vestigingsmanager. Volgens hem is er nu veel meer behoefte aan kennis en advies op het gebied van een gezond binnenklimaat. “Corona heeft luchtkwaliteit en ventileren onder de aandacht gebracht. We merken dat in een fors stijgend aantal aanvragen voor metingen. “

Metingen
De onafhankelijke luchtkwaliteit metingen waarover Westerlaken het heeft, variëren van een microbiologisch luchtonderzoek tot metingen naar CO2 (algemene indicator luchtkwaliteit), fijnstof en stikstofdioxide. “Steeds meer bedrijven willen inzicht in de kwaliteit van hun binnenklimaat en dus in het functioneren van hun klimaatinstallatie. Daarnaast slaan ze nu eerder alarm bij eigenaardige geuren of bij medewerkers die klagen over hoofdpijn of het benauwd hebben. Wat dat betreft heeft Corona ons bewustzijn op dit gebied, sterk aangewakkerd.”

Totaaloplossing
Door Blygold LAB nu op de beurs nadrukkelijk in de spotlights te zetten, benadrukt Blygold een totaaloplossing te hebben voor bedrijven die een veilig en gezond binnenklimaat willen. “Als een van de weinige bedrijven in Nederland kunnen wij ervoor zorgen dat klimaatinstallaties in optimale conditie blijven, vanaf moment A tot Z. Dit doen we door zowel metingen te verrichten als adviezen te geven, maar ook door onderhoudsplannen te maken, maatregelen te treffen en deze te monitoren. In die zin is Blygold – ook door de enorme kennis en expertise van Blygold LAB – behoorlijk onderscheidend en van grote waarde voor bedrijven en overheid.”

Kom naar de Installatie Vakbeurs in Hardenberg en bezoek onze stand 232 in hal 2.

Meld u hier alvast kosteloos aan!