Nog een kleine maand. Dan verhuist Blygold Beilen naar haar nieuwe onderkomen aan de Ossebroeken in Beilen. Een nieuw pand met meer mogelijkheden.
“Vooral voor onze relaties,” aldus een trotse Jouke Annema, vestigingsleider van Blygold Beilen. 

De planten staan er nog niet, het meubilair evenmin. Maar de contouren van het nieuwe pand zijn al wel zichtbaar. Wat daarbij opvalt zijn vooral de afmetingen: met een hal van 300m2 en een kantooroppervlak van 200 m2, schaalt Blygold Beilen beduidend op. “Hierdoor kunnen we ook andere werkzaamheden voor onze klanten op deze locatie uitvoeren”, vertelt een stralende vestigingsleider. “Zoals revisiewerkzaamheden van ventilatoren en platenwisselaars. In onze huidige accommodatie van nog geen 120 m2, is dat nauwelijks mogelijk.”
10 jaar
Het nieuwe pand is ook een symbolische mijlpaal in de geschiedenis van deze Blygold-vestiging. Tien jaar geleden begon Jouke Annema in Beilen een vestiging voor het Noorden en Oosten van Nederland. Inmiddels werken er 14 mensen in Beilen. “We zijn voor honderden relaties in dit deel van het land hun vaste en betrouwbare aanspreekpunt geworden op het gebied van klimaat, lucht en water.”

Opening
Hoewel er later dit jaar nog een officiële opening plaatsvindt voor relaties, zijn de 14 medewerkers van Blygold Beilen al vanaf 1 oktober op het nieuwe adres te vinden. “Vanaf dat moment is onze hal en onze nieuwe opslagplaats ook in gebruik.”

Nieuwe gegevens
Vanaf 1 oktober is ons nieuwe adres: Blygold Beilen, Ossebroeken 16a, 9411 VR Beilen.
Ons telefoonnummer is ongewijzigd: 0593 – 540698.