De één is specialist in waterbehandeling, de ander in het conserveren en renoveren van lucht- en watersystemen. Samen bieden Lubron en Blygold nu een uniek totaalpakket voor onderhoud aan luchtbehandeling-, koel- en andere HVAC-systemen. Twee specialisten, één aanspreekpunt: ideaal voor eindgebruikers en installateurs!

De bouw- en installatiemarkt staat de laatste tijd onder flinke druk. Het aantal aanvragen en opdrachten stijgt door naar recordhoogte, terwijl het aanbod aan vakbekwaam personeel uiterst krap blijft. Deadlines dreigen op de tocht te komen staan. Om deze reden hebben installateurs, maar ook projectontwikkelaars en bouwbedrijven behoefte aan specialisten die werk uit handen nemen. De samenwerking tussen Blygold en Lubron zorgt niet alleen voor de hoogste kwaliteit in uitvoering, maar vooral ook voor minder stress en meer focus op eigen prestaties.

Allebei specialisten
Bij Lubron en Blygold draait alles om installaties die veilig en schoon zijn, maar ook optimaal presteren. Als specialist in waterbehandeling, kijkt Lubron vooral naar het betrouwbaar functioneren van koel- en ketelsystemen. Met het juiste koel- en ketelwater worden het rendement en de levensduur van de installatie maximaal benut en blijven de onderhoudskosten laag. Blygold is al meer dan 40 jaar het aanspreekpunt voor zowel preventief als correctief onderhoud van klimaatinstallaties. Daarbij richten wij ons op reiniging, desinfectie, conservering en renovatie van installaties. Lubron en Blygold werken al langer samen in diverse projecten, zoals bij de Hogeschool Groningen, bij ESA en Talis.

Extra service
“We bieden installateurs en eindgebruikers met deze samenwerking extra service”, zegt Marco van der Wielen, manager koel- en ketelwaterbehandeling van Lubron. “In plaats van dat je een allround partner zoekt die ‘het er even bijdoet’, krijg je nu twee specialisten met één aanspreekpunt.” Ted Meij, directeur van Blygold, vergelijkt de situatie met die van een huisarts en een specialist. “Zonder elkaar kunnen ze je niet beter maken, maar samen zorgen ze wel voor een oplossing; in onze situatie voor een totaaloplossing.”