Naast de naderende zomer staat ook het koelseizoen weer voor de deur. Om storingen of uitval in koelcapaciteit te voorkomen, maar ook om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden, adviseert Blygold condensors van koelmachines op tijd te laten reinigen. En dat betekent dus… nu!

Condensors raken makkelijk vervuild. Door afval, pluisjes of bijvoorbeeld bladeren van bomen. Het laten verwijderen van deze ‘stofdeken’ is elk jaar – als het koelseizoen weer van start gaat – noodzakelijk. De meeste bedrijven – en installateurs – weten dit. Desondanks vergeet een aantal deze condensors op tijd te laten reinigen. De meeste koelmachines staan op het dak en dus uit het zicht. En dan geldt zoals wel vaker: uit het oog, uit het hart…

Energierekening
Toch is het laten uitvoeren van een grondige reinigingsbeurt om meerdere redenen cruciaal. Allereerst voorkomt u op deze manier uitval. Daarnaast verlengt regelmatig onderhoud ook de levensduur van de condensors en beïnvloedt dit het energieverbruik op een positieve manier. Met schone condensors betaalt u tot wel 25% minder aan energie!

Actie
Reden genoeg om nu in actie te komen. Bel ons vandaag nog op 030-6344310, dan reinigen we uw condensors nog vóór de temperaturen echt omhoog gaan. En wees slim, maak meteen een vervolgafspraak voor na de zomer, want reinigen levert u meer dan uitsluitend continuïteit op. Ook een lagere energierekening.