Steeds meer bedrijven willen hun klimaatinstallaties in topconditie houden. Uitsluitend op deze manier blijft het energieverbruik laag en krijgt het personeel de beste werkomstandigheden. En dat laatste telt in deze tijd van arbeidskrapte. Houd medewerkers in huis en verleid nieuwe door ze schone, frisse lucht te geven!

Bij de meeste bedrijven stapelt het werk zich steeds verder op. Het gros van de ondernemingen kan daarom nieuwe medewerkers goed gebruiken. Maar het is lastig vangen als je vist in dezelfde vijver – en vooral: met dezelfde aas – als je concurrenten. Daarom benutten slimme bedrijven steeds meer de kracht van andere secundaire arbeidsvoorwaarden dan uitsluitend de 13e maand of een auto van de zaak. Goede werkomstandigheden staan steeds hoger op de wensenlijst van de moderne werknemer. Zonlicht, ergonomisch ontworpen meubilair en schone, frisse lucht zijn belangrijk voor hem en haar.

Onderzoek
En terecht. Want ideale werkomstandigheden zorgen voor meer comfort, voor meer werkplezier en dus voor een hogere arbeidsproductiviteit en voor beduidend minder ziekteverzuim. De kwaliteit van de lucht en van het binnenmilieu zijn in die zin bepalend. Onderzoek heeft aangetoond dat een te hoge (of te lage) temperatuur schadelijk is voor de gezondheid van werknemers en voor hun arbeidsproductiviteit. Dit geldt tevens voor onvoldoende verse luchttoevoer, te hoge CO2 concentratie, beperkte daglichttoetreding, slechte akoestiek en de aanwezigheid van allerlei microbiologische verontreinigingsbronnen.

Te slim af
Wees je concurrenten dus te slim af, investeer in schone, frisse lucht en houd uw klimaatinstallatie in topconditie. Blygold Lab helpt u met microbiologisch luchtonderzoek en/of met een visuele inspectie van uw klimaatsysteem. Dan kijken we naar de hygiënische stand van zaken in het ventilatiesysteem en op de werkplek. Bij de visuele inspectie onderzoeken we de luchtkanalen. Wij kijken dan naar vaste vervuiling (stofdeeltjes, zand, corrosie). Op deze manier meten – en weten – we meteen de conditie van uw installatie.

Kom in actie
Wilt u niet meer met dezelfde aas vissen als uw concurrenten? Zorg dan voor schone, frisse lucht. Blygold Lab helpt u met microbiologisch onderzoek en/of een visuele inspectie uw klimaatinstallatie in topconditie te houden.

Bel of mail ons: 030 – 63 44 30 / lab@blygold.nl