Nadat Blygold AOT-Aqua+ op 1 juli jl. officieel volledig goedgekeurd werd als point-of-entrysysteem, maakt deze “poortwachter” een vliegende start. Inmiddels zijn er 12 AOT’s verkocht en geplaatst, onder andere bij een aantal nieuwbouwprojecten van zorginstellingen. Onder het mom voorkomen is beter dan genezen, groeit de belangstelling voor Blygold AOT-Aqua+ met de dag.

In 2006 presenteerde Blygold al haar “ei van Columbus”. Overtuigt van het feit dat juist dit poortwachtersysteem bedrijven en instellingen zou helpen in hun preventieve strijd tegen Legionella, besloot Blygold in de afgelopen jaren fors te investeren in de verdere ontwikkeling, alsmede in de aanpassing aan veranderende wet- en regelgeving.

Drinkwater
Inmiddels is Blygold AOT-Aqua+ een van de meest effectieve, milieuvriendelijke en energiezuinige point-of-entrysysteem in Nederland. Het wordt ingezet voor Legionellapreventie in drinkwater, maar ook in proceswater bij koeltorens. Het systeem is eenvoudig in gebruik en geeft een aanzienlijke besparing op de operationele kosten en op het milieu. Nu het volledig is goedgekeurd, mag de Blygold AOT-Aqua ook in het drinkwatersysteem van nieuwbouwinstallatie worden geplaatst, zelfs als preventieve toepassing.

Belangstelling
Sinds 1 juli neemt de animo voor dit systeem sterk toe, zowel nationaal als internationaal. Vooral prioritaire instellingen, die door de rijksoverheid verplicht zijn extra maatregelen te treffen tegen Legionella – zoals het laten uitvoeren van een risicoanalyse en een beheersplan – tonen belangstelling. Voor hen kan Blygold AOT-Aqua+ een uitstekend preventief systeem zijn, die maximale veiligheid garandeert.

Voor meer informatie over de AOT kijkt u hier.
Wilt u graag een afspraak? neem dan contact op met een van onze adviseurs.