Van 3 t/m 7 februari vindt in de Jaarbeurs Utrecht de VSK 2014 plaats. Vanzelfsprekend is ook Blygold op deze grootste vakbeurs voor de installatiebranche weer van de partij. Deze keer met een … waaier en een digitaal scorebord. 

Onder het mom ‘Slimmer Samen Werken’ staat de VSK 2014 in het teken van innovaties op het gebied van verduurzaming en energiebesparing. Als specialist op het gebied van conservering en bescherming, biedt Blygold de markt al jaren producten en diensten die klimaatinstallaties voor een langere periode optimaal laten functioneren. Daarbij houden wij rekening met het milieu en creëert Blygold uitsluitend “groene” en duurzame oplossingen die het energieverbruik – en dus ook uw bedrijfskosten – reduceren. Zo voorziet ons “LifeCycle Maintenance-concept” in een combinatie van reiniging, onderhoud, coating, optimalisatie en renovatie. De ideale manier om de levensduur van installaties te verlengen en een lager energieverbruik te verkrijgen.

Waaier en scorebord
De beursstand van Blygold trekt ook in 2014 volop de aandacht. Deze keer is de stand in de vorm van een waaier opgebouwd; dezelfde als waarmee Blygold sinds twee jaar nadrukkelijk haar producten en diensten onderverdeelt en dus haar klanten informeert. Elke “tafel”kent haar eigen product: warmtewielen, condensors, legionella en lbk’s. Verder springt het digitale scorebord – boven de beursstand – in het oog. Waar deze precies voor staat, blijft vooralsnog een verrassing. Maar de teller loopt snel op richting 1 miljoen….