Ook dit jaar staat Blygold op de Installatievakbeurs in Hardenberg. Niet om u te informeren, maar om u te ontmoeten, de hand te schudden en naar u te luisteren. Want daarvoor komt u vooral: u wilt een luisterend oor en vervolgens een oplossing op maat. En dat is precies wat we voor u gaan doen. Kom daarom langs op 11, 12 of 13 september!

Technische bedrijven willen op beurzen vaak bezoekers eindeloos informeren over hun laatste innovaties. Of die bezoekers zitten te wachten op dit eenrichtingsverkeer, betwijfelt Jouke Annema, Technisch Adviseur Blygold Beilen. “Relaties komen vooral om hun netwerk weer te zien en te spreken. Om hun specifieke situatie door te nemen en tips en adviezen te ontvangen over hoe hun installaties nog beter kunnen presteren, maar ook over wat onderhoud voor hen kan opleveren.”

Uw installatie centraal!
Daarom stelt Blygold in Hardenberg uw installatie centraal. “We gaan niet praten, maar vooral luisteren. We willen horen waar bezoekers tegenaanlopen en wat ze precies willen verbeteren.” Ook wil Annema weten of bezoekers tevreden zijn over de prestaties van hun installaties en of ze bijvoorbeeld al veel energie besparen. “Uit ervaring weet ik dat bedrijven hier niet altijd even bekend mee zijn, terwijl ze het belang wel inzien.“ Dat Blygold nu in staat is om 20 tot 30 jaar oude luchtbehandelingskasten als nieuw op te knappen, weet ook niet iedereen. “En dat we met de juiste bescherming en onderhoud de levensduur van installaties met minstens 10 jaar kunnen verlengen en de performance tot wel 25% weten te verbeteren, vaak ook niet!”

Van ziekenhuis tot datacenter…
Upgraden, bescherming en performanceverbetering: de tips en adviezen van Blygold tijdens de Installatievakbeurs in Hardenberg komen op deze drie pijlers neer. “Bezoekers gaan beslagen ten ijs naar huis: of ze nu namens een ziekenhuis komen, een installatiebureau of een datacenter, iedereen die komt verdient maximale aandacht en de juiste tips en adviezen.”

De Installatievakbeurs in Hardenberg is van 11 t/m 13 september. Blygold staat in beursstand 220.
Voor meer informatie over de beurs en het bestellen van kaarten: klik hier