Specialismen Blygold Nederland

Blygold verbetert klimaatinstallaties. Als specialist op het gebied van reinigen, onderhouden en conserveren, zorgen wij ervoor dat klimaatinstallaties ook na jaren nog uitstekend presteren, een hoog rendement behalen en langer in goede conditie blijven. Op deze manier is elke investering in uw klimaatinstallatie een verantwoorde uitgave, die bovendien nog eens duurzaam en energiebewust is en voor een schoon en veilig werkklimaat zorgt. Om dat te ondersteunen hebben we een eigen gecertificeerd laboratorium voor het doen van metingen, inspecties en legionellapreventie. De focus vanBlygold ligt al meer dan 40 jaar op kwaliteit. Dat zie je terug in onze producten, in onze specialismen, maar zeker ook in onze werkwijze en in onze medewerkers.

Onze specialismen zijn verdeeld over drie werkgebieden:

Reiniging en onderhoud

Een gezond en veilig binnenklimaat kan eigenlijk alleen worden gegarandeerd bij regelmatige inspectie en onderhoud van de klimaatinstallatie. En dat is precies het specialisme van Blygold.  Merkonafhankelijk, met garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Makkelijker en met meer zekerheid kan niet!

Conserveren

Blygold is dé specialist op het gebied van corrosiebescherming van klimaatinstallaties. Blygold heeft hiervoor eigen unieke PoluAl® coatings ontwikkeld. Als marktleider in deze vorm van preventieve corrosiebescherming van warmtewisselaars, is Blygold inmiddels wereldwijd een begrip in de installatiebranche.

Meten, inspectie en advies

Met Blygold LAB heeft Blygold een gecertificeerd, onafhankelijk onderzoekslaboratorium. Al meer dan 25 jaar inspecteren, meten, bemonsteren, analyseren en adviseren Blygold specialisten op het gebied van water- en lucht. Hierbij gaat het om de veiligheid (Legionella), gezondheid (luchtkwaliteit en binnenklimaat) en corrosie (proceswatersystemen).

10 Redenen om voor Blygold te kiezen

1)  Blygold verbetert en zorgt voor voor een schoon en veilig binnenklimaat

2)  Uw organisatie en medewerkers profiteren en blijven gezond

3)  Door te verbeteren wordt uw energieverbruik lager

4)  Wij denken duurzaam maar realistisch en zijn oplossingsgericht

5)  Wij doen wat we zeggen: daarom is 70% van onze relaties meer dan 5 jaar tevreden klant

6)  One-stop-shop: inspectie, planvorming en uitvoering

7)  Veel kennis en dus innovatiekracht. Wij helpen u vernieuwen

8) Geteste, zeer goede materialen. Kwaliteit staat voorop

9)  Heldere afspraken, garantievoorwaarden en ook nog een 24/7 storingsdienst

10)  Gecertificeerde organisatie (ISO, VCA**, NEN etc.)

Onze methodiek werkt en dat kunnen we aantonen met een trackrecord van ruim 40 jaar!

Wat kunnen we voor u doen?

Onderhoud & Reinigen
Conserveren
Meten, Inspectie & Advies

Klantencases