Coatings

Blygold is dé specialist op het gebied van corrosiebescherming van klimaatinstallaties. Blygold heeft hiervoor eigen unieke PoluAl® coatings ontwikkeld. Als marktleider in deze vorm van preventieve corrosiebescherming van warmtewisselaars, is Blygold inmiddels wereldwijd een begrip in de installatiebranche.


Branche

Datacenters
Als specialist in anti-corrosiebescherming en in het optimaliseren van klimaatinstallaties, is Blygold lid van de Dutch Data Center Association (DDA). DDA is de brancheorganisatie van datacenters in Nederland.

Blygold is al ruim tien jaar actief voor ruim 40 datacenters in Nederland. Door preventief en correctief onderhoud van de HVAC-systemen biedt Blygold kwaliteit en garanties met als resultaat continuïteit, een langere levensduur van de HVAC-systemen en energiebesparing.


Kwaliteit is ons kenmerk

Kwaliteit bij Blygold betekent dat onze diensten en producten in alle opzichten voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Om dit prestatieniveau te behouden gebruiken wij een managementsysteem op basis van de normen ISO 9001 en VCA**. Procedures worden uitgevoerd, zoals beschreven in de masterhandboeken ISO/VCA. Door het formuleren van kwaliteitsdoelen worden kaders en richting aangegeven en verduidelijkt. Door middel van toetsbare kwaliteitsdoelstellingen wordt de organisatie voortdurend gemeten en geoptimaliseerd.