Letterlijk schoon

Een gezonde luchtkwaliteit willen we allemaal, thuis, maar ook op ons werk. Hoe zorgen we daarvoor? Blygold ontwikkelt producten die schone lucht en maximale hygiëne garanderen. Met Blygold Desinfectie zetten wij een nieuwe, verbeterde stap op het gebied van desinfectie en ontgeuring. Bij deze innovatieve techniek worden oppervlakken niet langer meer vochtig en nat; daarnaast laat Blygold Desinfectie geen reststof en sporen na.

Microvernevelingstechniek

De kracht van Blygold Desinfectie is de microvernevelingtechniek. Hierbij worden werkzame stoffen in kleine, minuscule druppeltjes over de oppervlakken verdeeld.
Er vindt optimaal contact plaats tussen het desinfectant en de schadelijke stoffen en micro-organismen die zich in de lucht en op oppervlakken bevinden. Deze worden vervolgens volledig vernietigd. Met deze techniek kunnen zelfs moeilijk bereikbare plekken in ruimtes en HVAC-installaties, worden gedesinfecteerd.

Voor wie?

Het maakt Blygold Desinfectie ideaal voor de voedings-en farmaceutische industrie, maar ook voor ziekenhuizen en voor bedrijven. Daarbij gaat het niet uitsluitend om kantoorruimtes voor medewerkers, maar ook voor de technische installaties, zoals het desinfecteren van luchtbehandelingssystemen. Blygold Desinfectie voorkomt schimmelvorming en microbiologische groei in airco’s, luchtbehandelingskasten en luchtkanalen.

De applicatie

Vanzelfsprekend voldoet deze applicatie aan alle wettelijke eisen op dit gebied. Dit geldt niet alleen voor Blygold Desinfectie, maar ook voor onze gecertificeerde Blygold-application engineers. Blygold garandeert een professionele en veilige applicatie.

Kiwa-ATA gecertificeerd K83315
Ctgb Toelatingsnummer 13655 N.
Halal-gecertificeerd: 1051050729
EU-dossier EU UA APP-nr: BC-SB034343-54.

Eigenschappen

  • Maximale hygiëne
  • Desinfectie van HVAC-installaties, oppervlakken en ruimtes
  • Microvernevelingstechnologie
  • Voorkomt gezondheidsklachten
  • Laat geen reststoffen en sporen na
  • Ook effectief in kleine, moeilijk toegankelijke ruimtes

Wat kunnen we voor u doen?

Afspraak maken

Klantencases