Ons werkterrein; dichtbij de installateur

Onze core business is het reinigen, onderhouden, coaten en upgraden van bestaande klimaatinstallaties. Daarnaast richten we ons op de veiligheid van water (Legionella) en gezondheid (luchtkwaliteit en binnenklimaat).

De diensten en producten van Blygold hebben bijna altijd maken met de gebouwgebonden klimaatinstallatie. Daarom is het vanzelfsprekend dat wij nauw samenwerken met installatiebedrijven.

Samen aan het werk of samenwerken

Om samen te werken moet er een klik zijn en moet je afspraken met elkaar kunnen maken. Het moet duidelijk zijn wie welke rol speelt en de organisaties moeten aansluiten.

Blygold is als projectorganisatie ingericht om vóór, of samen mèt partners te werken. Plat, dus korte lijnen, en met een uitstekende opererende binnendienst om projecten voor te bereiden, te plannen en te monitoren. De monteurs in de buitendienst zijn ons visitekaartje en daarom hoogwaardig geoutilleerd en gestoken in moderne bedrijfskleding. Die kunt u met een gerust hart naar uw opdrachtgever sturen, ze kennen hun taak en nemen hun verantwoordelijkheid.

Als u samenwerkt met Blygold weet u vooraf waar u aan toe bent. Afspraken zijn glashelder en we zijn gewend om in een SLA te werken. Daarom heeft Blygold met veel installateurs raamafspraken waarin de samenwerking is vastgelegd.

Wat heeft Blygold te bieden?

Als u werkzaamheden uitbesteed of inkoopt wilt u er zeker van zijn dat die voldoen aan uw kwaliteitsstandaard. Niemand wil uitleggen aan de opdrachtgever waarom het resultaat niet goed was of dat de werkzaamheden niet volgens afspraak zijn verlopen.

Dus moet je elkaar vertrouwen. Afspraken nakomen, doen wat je beloofd. Dat is de basis van duurzaam samenwerken en dat is bij ons de standaard. Want Blygold is een bekende naam. De afgelopen 40 jaar hebben we een reputatie opgebouwd waar we dagelijks zorgvuldig aan werken. Die naam staat ergens voor:

  • Langdurige relaties: 70% is al meer dan 5 jaar een tevreden klant

  • Kennis: in ruim 80% van de aanvragen wordt onze expertise gebruikt in een offerte

  • Vertrouwen: 90% van onze opdrachtgevers laat Blygold onder eigen naam werken

Blogs en nieuws

Zowel onze klanten als wij hebben dagelijks met nieuwe ontwikkelingen te maken. Dat varieert van innovaties op het gebied van techniek tot veranderende regelgeving vanuit de overheid. Dat is regelmatig aanleiding voor een informatief of kritisch bericht. Ted Meij is als DGA verantwoordelijk voor Blygold Nederland BV en deelt graag zijn visie of mening.

Werken bij Blygold

Blygold is voortdurend op zoek naar gedreven medewerkers. Net als onze missie om ’te verbeteren’ verwachten we van onze medewerkers die zelfde ambitie. Om voor onze klanten en in je dagelijks werk het maximale eruit te halen en te zorgen dat waar Blygold aan het werk is ook daadwerkelijk verbetering zichtbaar en merkbaar is. Dat doe je nooit alleen, teamwork samen met collega’s is heel belangrijk bij ons. Ben je enthousiast? Stuur dan een bericht met daarin je cv en vooral waarom je bij ons wilt werken.

Blygold heeft 4 vestigingen verspreid over heel Nederland. Wil je bij ons werken en bij ons solliciteren? Begin dan met de vestiging in jouw regio, want wij willen graag dat jouw reistijd in balans is met werken en privé. Kijk hier voor de adressen van Blygold in Beilen, Weert, Houten en Schiphol.

Is uw interesse gewekt?

We nodigen u van harte uit voor een gesprek mét rondleiding.